ASUS ZenFone Zoom: Zeer Complete Smartphone Met 3x Optische Zoom

ASUS-ZenFone-ZoomDe Taiwanese fabrikant ASUS heeft al verschillende smartphones in de ZenFone-serie uitgebracht, waarvan de ZenFone Zoom één is. Dit toestel is niet alleen betaalbaar, maar beschikt ook over een camera met 3x optische zoom. Ook zijn de interne specificaties niet mis voor een toestel dat nu verkrijgbaar is voor €166.56.

De ASUS ZenFone Zoom beschikt over een 5,5-inch scherm met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 2,5GHz Intel Atom Z3590 64bit quad-core processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, dual-SIM ondersteuning, een 3000mAh accu en een 5 megapixel selfie-camera.

Aan de achterkant zit een 13 megapixel camera, met de mogelijkheid om 3x optisch in te zoomen. Dit wil zeggen dat je kunt inzoomen zonder kwaliteitsverlies. Ook beschikt de camera over een dual-led flitser, laser autofocus en de mogelijkheid om in totaal 12x in te zoomen.

De ASUS ZenFone Zoom heeft een aluminium behuizing en is tijdelijk verkrijgbaar voor slechts €166.56. Gebruik de couponcode “ZX551MH” om de smartphone voor deze prijs te kopen. Wees er snel bij want de actie is maar tijdelijk geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.