Nu Mogelijk Om Tijdelijke Foto’s En Video’s Te Versturen Via Telegram

telegramTelegram heeft een update ontvangen waardoor het vanaf nu mogelijk is om foto’s en video’s te versturen die na een bepaalde tijd automatisch weer verdwijnen. Gebruikers kunnen zelf aangeven hoelang de media zichtbaar is.

Telegram-gebruikers kunnen voortaan zelf een tijdklok instellen voor de foto’s en video’s die ze versturen. Net als bij de concurrerende apps met een vergelijkbare functie krijgen Telegram-gebruikers direct een melding als de ontvanger een screenshot maakt.

De nieuwste update brengt ook een aantal andere wijzigingen met zich mee. Zo kunnen gebruikers voortaan profielteksten opgeven en is het mogelijk om zogeheten Content Delivery Networks (CDN’s) in grote groepschats te activeren. Hierdoor slaat Telegram foto’s en video’s op bij een derde partij, waardoor gebruikers sneller toegang hebben tot deze content.

Telegram is populair omdat het bedrijf de privacy van gebruikers erg serieus neemt. Zo zijn alle berichten voorzien van een beveiliging, waardoor niemand anders dan de ontvangen de berichten kan lezen. Zelfs Telegram zelf heeft geen toegang tot de berichten van de gebruikers.

via [telegraaf]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.