Volgende Galaxy krijgt Exynos 4 Quad processor

Met nog een week te gaan tot het evenement in Londen waar de nieuwe Galaxy wordt aangekondigd, komt Samsung vandaag plotseling met groot nieuws. Het bedrijf heeft een nieuwe quadcore chip aangekondigd, de Exynos 4 Quad. Daar bovenop laat Samsung weten dat die processor al in de volgende Galaxy komt te zitten.

Volgens Samsung is de nieuwe processor twee keer zo snel als de voorganger, terwijl het verbruik 20 procent lager is. Dat komt deels doordat iedere van de vier cores afzonderlijk van elkaar uit kan als die niet gebruikt wordt. Met de Exynos 4 Quad is het mogelijk om in full HD en 30 frames per seconde video op te nemen en af te spelen.

Volgens de vicepresident van Samsung voldoet de 1.4GHz Exynos 4 Quad aan de eisen die consumenten stellen aan hun toestel, zonder dat de batterijduur daar onder te lijden heeft.

Bron: Samsung

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.