Google Camera met HDR+ Geschikt Gemaakt Voor Smartphones Met Snapdragon 820, 821 en 835

Google-CameraEen ontwikkelaar heeft Google Camera met HDR+ geschikt gemaakt voor alle smartphones met een Snapdragon 820, 821 of Snapdragon 835-processor. De HDR-modus van de Google Camera was voorheen exclusief voor de Google Pixel.

Het is een ontwikkelaar gelukt om een versie van de Google Camera met de HDR+-modus te laten werken op alle toestellen met een Snapdragon 820, 821 of Snapdragon 835-processor. De aangepaste Google Camera komt uit de derde developers-preview van Android 8.0 O. De HDR+ functie maakt zeer snel 10 foto’s achter elkaar, om vervolgens te combineren tot één foto. De resultaten moeten vooral in donkere omgevingen een duidelijk verschil maken.

In de onderstaande foto’s zien we het verschil tussen een foto genomen met de OnePlus 3T. Aan de linkerkant zien we een foto die is gemaakt met de OnePlus camera-app met HQ ingeschakeld. De rechter foto is gemaakt met de Google Camera-app met HDR+.

Wil je zelf aan de slag met de aangepaste versie van de Google Camera, dan kun je deze hier downloaden. De ontwikkelaar laat wel weten dat het momenteel nog om een beta-versie gaat, dus het is mogelijk dat de camera nog niet vlekkeloos werkt.

bron [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.