Nieuwe Render En Specificaties Moto X4 Opgedoken

Moto X4 renderDe laatste tijd duiken steeds meer details van de Moto X4 op. Zo lekten onlangs al enkele specificaties, foto’s en een render van de dual-camera uit. Ditmaal is de smartphone in volle glorie te zien op een duidelijke nieuwe render die is gedeeld door Android Authority.

Motorola komt dit jaar nog met één nieuwe smartphone, de Moto X4. Dit toestel plaatst zich tussen de Moto G5S Plus en Moto Z2 Play, en krijgt waarschijnlijk een adviesprijs mee van 350 euro. De Moto X4 heeft onder andere een USB-C poort, een waterdichte metalen behuizing (IP-68 certificering), een vingerafdrukscanner aan de voorkant en een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant.

Intern vinden we verder nog een Snapdragon 630-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 3000mAh accu en een 5,2-inch scherm met een Full-HD-resolutie. De Moto X4 is 7,99 mm dik en weegt 163 gram.

Vanaf wanneer de Moto X4 verkrijgbaar zal zijn is nog onduidelijk. Motorola zal de smartphone mogelijk op 24 augustus tijdens een Braziliaans evenement aankondigen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.