Teasers Tonen Interface LG V30

LG-V30-Floating-BarLG heeft teasers gedeeld om te laten zien hoe UX 6.0 eruit komt te zien op de V30. We zien onder andere een Floating Bar als vervanging van de bekende ’ticker display’. Ook zien we gezichtsherkenning en een aantal extra opties voor het always-on scherm.

LG zal de LG V30 op 31 augustus officieel presenteren, maar tot die tijd geeft de Zuid-Koreaanse fabrikant elke keer een klein beetje informatie vrij over de nieuwe high-end smartphone. Ditmaal laat LG zien hoe de UX 6.0-interface er uit komt te zien op de LG V30. UX is een eigen Android-schil die LG installeert op Android-smartphones.

Het extra schermpje op de LG V10 en LG V20 noemt LG het ticket display, maar deze is niet aanwezig op de LG V30. Op de bovenstaande afbeelding zien we dat het ticker display is vervangen door een Floating Bar. In de Floating Bar kun je dezelfde acties uitvoeren. Je kunt deze ook helemaal van het scherm verwijderen als je hem niet meer nodig hebt.

UX 6.0 LG V30 Always on

Er zijn ook meer functies toegevoegd aan het Always on-scherm. Zo kunnen er naast de klok nu ook meldingen en een muziekspeler permanent worden weergegeven. Ook is het mogelijk om een eigen foto toe te voegen en dankzij het OLED-scherm zullen de zwarte pixels uitgeschakeld worden, waardoor het scherm minder energie kost.

Het is mogelijk om de smartphone te ontgrendelen via gezichtsherkenning, zelfs als het scherm is uitgeschakeld. Hoe deze functie precies werkt is nog niet duidelijk. Mocht je geen gebruik willen maken van de gezichtsherkenning, dan kun je je toestel ook ontgrendelen via een spraakcommando. LG maakt hiervoor gebruik van Qualcomm Aqstic, waardoor de microfoon altijd kan luisteren zonder veel energie te verbruiken.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.