LG Stopt Met LG G-serie

LG G6De Digital Daily claimt dat de Zuid-Koreaanse fabrikant LG stopt met het uitbrengen van toestellen in de LG G-serie. Inplaats daarvan zal LG in februari of maart een nieuwe serie introduceren.

Volgens de laatste geruchten zal LG ditmaal geen nieuwe LG G-smartphone presenteren tijdens de Mobile World Congress in Barcelona. De LG G-serie is volgens Digital Daily niet populair genoeg en zal daarom worden geschrapt. LG wil inplaats daarvan een nieuwe lijn introduceren die beter kan concurreren met de toestellen van Samsung en Apple.

LG G-serie
De LG G-serie doet het de afgelopen jaren niet erg goed. Zo introduceerde LG in 2016 de modulaire LG G5, maar doordat er weinig vraag was naar de smartphone heeft LG uiteindelijk nooit de modules op de markt gebracht. In 2017 verscheen de mooie LG G6. Ondanks dat de LG G6 een prima toestel is, was de hardware iets te oud om te kunnen concurreren met de vlaggenschip-toestellen van Samsung. Hierdoor is de LG G6 ondertussen een stuk voordeliger verkrijgbaar.

LG V-serie
LG heeft de afgelopen jaren ook een aantal toestellen uitgebracht in de LG V-serie, die steeds meer de LG G-serie leek te vervangen. Zo is de fraaie LG V30 het recente vlaggenschip van de fabrikant. We verwachten daarom dat LG in het eerste half jaar van 2018 niet alleen een nieuwe lijn zal introduceren, maar ook een opvolger van de LG V30 op de markt zal brengen. Een LG G7 komt er volgens de laatste geruchten in ieder geval niet.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.