Productpagina Samsung Galaxy Note 8 Tijdelijk Te Zien

Samsung Galaxy Note 8 renderDe productpagina van de Galaxy Note 8 was tijdelijk te zien op de website van Samsung. De pagina is inmiddels weer offline gehaald, maar niet voordat enkele screenshots en details zijn overgenomen door de website Android Police.

Op de pagina was een Galaxy Note 8 te zien met 64GB opslagruimte. Er werden ook enkele functies van de phablet vermeld, waaronder de S Pen en de Bixby-assistent. Volgens tech-lekker Evan Blass krijgen mensen bij de aanschaf van de Note 8 een 256GB micro-sd-kaartje en de keuze uit een draadloze oplader of een 360-gradencamera.

Samsung zal de Galaxy Note 8 op 23 augustus officieel introduceren. De phablet zou vanaf 15 september voor 999 euro verkrijgbaar zijn. De high-end Note 8 beschikt volgens de geruchten over een 6,3-inch AMOLED-scherm met een resolutie van 2960 bij 1440 pixels en een beeldverhouding van 18,5:9, een Exynos 8895-processor, 6GB werkgeheugen, een 3300 mAh accu, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.