Designer Lekt Ontwerpvideo Xioami Mi Mix 2

Xiaomi-Mi-Mix-2-conceptXiaomi zorgde met de lancering van de Mi Mix voor een nieuwe rage, waarna fabrikanten toestellen introduceerden met steeds dunnere schermranden. Veel tech-fans wachten nu met spanning op de introductie van de Mi Mix-opvolger, waarvan nu een conceptvideo is opgedoken.

Ontwerper Philippe Starck, die met Xiaomi heeft samengewerkt aan de Mi Mix, heeft een conceptvideo voor het design van Xioami Mi Mix 2 gedeeld. Doordat het om een concept gaat kunnen we nog geen conclusies trekken, maar wel kunnen we zien welke richting Xiaomi op wil.

Als het aan Starck ligt krijgt de Mi Mix 2 nog dunnere schermranden dan de eerste Mi Mix. We zien aan de bovenkant en zijkanten van het scherm vrijwel geen randen. Onder het scherm is de rand ook minimaal. Als de Xiaomi Mi Mix 2 er inderdaad zo uit komt te zien, dan heeft de smartphone de grootste screen-to-body ratio tot nu toe.

Wel is het met zo’n groot scherm de vraag waar de vingerafdrukscanner zal worden gemonteerd en of er genoeg ruimte is voor een degelijke selfie-camera. Misschien werkt Xiaomi aan een technologie om de vingerafdrukscanner in het scherm te verwerken. Anders zal deze aan de achterkant moeten worden geplaatst.

Meer details en een mogelijke introductiedatum hebben we nog niet.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.