Oplossing Twitter update voor Android probleem

Gisteren schreven wij over de nieuwe update van de Twitter app voor Android, helaas bracht dit nogal wat problemen met zich mee. Mensen die aangaven dat de app het helemaal niet meer deed of vastliep. Vandaar dat wij het bericht hebben aangepast met het advies om de update nog even niet te installeren.

Voor de mensen die de Twitter update toch hebben geïnstalleerd en tegen problemen aan zijn gelopen, is het volgende stuk van dit bericht erg belangrijk.

Tijdelijke oplossing
Vanacht heeft Twitter Nederland op hun Twitter melding gemaakt van een tijdelijke oplossing namelijk, de taal van je telefoon omzetten naar de Engelse taal. Het is geen super oplossing maar als je je Twitter erg belangrijk vind dan kun je zo weer even verder.

 

Uiteindelijk oplossing
Blijkbaar vond Twitter de tijdelijk oplossing zelf niet toereikend, vooral omdat Koninginnedag eraan zit te komen want een tijdje later kwam er een nieuw bericht binnen via het account van Twitter Nederland. In het bericht staat: “Correctie: De Android-update wordt vannacht nog uitgerold zodat iedereen dit weekend en op #Koninginnedag gewoon kan twitteren”. Dus mensen, als we op de berichten van Twitter Nederland afgaan zou er een nieuwe update moeten zijn en zouden de problemen over moeten zijn. Mocht dit niet het geval zijn, kan het lonen om de taalinstellingen nog even op Engels te laten staan.

 

 

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.