Dit Is Hoe WhatsApp Business Werkt

WhatsAppWe weten al vrij lang dat WhatsApp werkt aan een zakelijke versie van WhatsApp, waarmee bedrijven en klanten met elkaar in contact kunnen komen. Er zijn nu meerdere afbeeldingen opgedoken, waardoor we nu meer weten over hoe WhatsApp Business werkt. Het is ook mogelijk om de zakelijke versie van WhatsApp zelf te testen door deze APK-file te downloaden.

In de onderstaande afbeeldingen (klik om te vergroten) valt te lezen hoe je een zakelijke en persoonlijke account kunt beheren. Ook staat in de tekst welke functies WhatsApp wil laten testen door “test partners”.

Nadat bedrijven een profiel hebben aangemaakt, beschikken de bedrijven over verschillende statistieken van gebruikers. Bedrijven kunnen een geautomatiseerd antwoordbericht opgeven, die zal worden opgestuurd naar geïnteresseerde klanten die het bedrijf proberen te bereiken. WhatsApp Business heeft ook ondersteuning voor vaste telefoonlijnen.

Momenteel bevindt WhatsApp Business zich nog steeds in de testfase en bedrijven kunnen zich nog steeds opgeven om de dienst te testen. Hoe lang de testperiode nog duurt is onduidelijk. Ook is het nog onbekend hoeveel de dienst zal kosten. WhatsApp heeft eerder aangegeven dat WhatsApp Business gratis is voor kleine ondernemingen, maar dat grote bedrijven moeten betalen.

via [apparata]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.