BlackBerry Motion Komt Ook Naar Nederland

BlackBerry Motion voorkant achterkantTCL heeft onlangs de BlackBerry Motion geïntroduceerd, maar toen was alleen duidelijk dat de smartphone in de Verenigde Arabische Emiraten en Saudi-Arabië op de markt zal verschijnen. Nu is het echter ook mogelijk om in Nederland een pre-order te plaatsen voor 469 euro.

De BlackBerry Motion is een smartphone met een 5,5-inch Full HD-scherm, een Snapdragon 625-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 4000mAh accu met Quickcharge 3.0-ondersteuning, een vingerafdrukscanner en een waterdichte behuizing (IP67).

BlackBerry Motion Specificaties

De BlackBerry Motion beschikt verder over software voor extra beveiliging. Zo kun je documenten en foto’s die je niet in de cloud wilt hebben plaatsen in de ‘Locker’. Locker werkt samen met de vingerafdrukscanner. Hierdoor is het mogelijk om een foto te maken met de vingerafdrukscanner, zodat de gemaakte foto gelijk in de Locker zal worden geplaatst.

Verder moet de ‘pricacy shade’-filter op het scherm zorgen dat andere mensen niet over je schouder kunnen meelezen en maakt de ondersteuning voor de meeste enterprise mobility management-sofwareplatformen de BlackBerry Motion ook geschikt voor de zakelijke markt.

Je kunt op Belsimpel.nl nu al een pre-order plaatsen voor 469 euro. De BlackBerry Motion zal later ook beschikbaar zijn via andere retailers, zoals Bol.com en Mobiel.nl.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.