Essential Phone Met $200 In Prijs Verlaagd Naar $499

Essential-PhoneEssential is in augustus in de VS begonnen met de verkoop van de eerste smartphone van het bedrijf dat is opgezet door Android-oprichter Andy Rubin. De Essential Phone ziet er indrukwekkend uit, maar blijkbaar verkoopt de smartphone niet goed genoeg. De prijs van de smartphone is namelijk aangepast naar $499, dat is $200 minder dan de introductieprijs.

De Essential Phone is een smartphone met een 5,7-inch scherm en een screen-to-body ratio van 85%. Intern vinden we een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een USB C-aansluiting. Ook is er ondersteuning voor hardware-modules zoals een 360-graden camera.

Essential-phone

De prijs van de Essential Phone is in de Verenigde Staten met bijna 30% verlaagd. Mensen die de smartphone onlangs hebben aangeschaft voor $699 kunnen hun gegevens op de website van Essential achterlaten om een tegoedbon van $200 te ontvangen. Dit tegoed kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor korting op een Essential Phone of voor de aanschaf van de 360-graden-camera.

Met het verlagen van de prijs wil Essential hoogstwaarschijnlijk meer klanten lokken om een basis te leggen voor de opvolger.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.