Mogelijke Rechtszaak Op Komst Vanwege Problemen Met De Google Pixel 2 XL

Google-Pixel-2-XL-smartphoneHet is goed mogelijk dat advocaat Girard Gibbs namens meerdere klanten een schadeclaim zal indienen bij Google, vanwege de problemen met de Google Pixel 2 XL. Zo heeft Google’s nieuwe vlaggenschip-toestel onder andere problemen met het scherm.

Girard Gibbs is een advocaat die momenteel al een rechtszaak heeft lopen tegen LG, vanwege de problemen met de LG G4 en de LG V10. Dezelfde problemen komen ook voor bij de V20 en de Nexus 5X. In het verleden heeft Girard Gibbs ook al eens een schadevergoeding van 5 miljoen dollar gevraagd aan Motorola, omdat de klantenservice van Motorola slecht zou zijn.

Problemen Google Pixel 2 XL
Verschillende consumenten klagen over het scherm van de Google Pixel 2 XL. Een object dat langere tijd in beeld te zien is kan namelijk inbranden. Hierdoor blijft dit object zichtbaar, ook al is dat niet de bedoeling. Sommige klanten klagen verder over een zwarte streep op het scherm of irritant geluid tijdens telefoongesprekken. Gibbs zal vanwege deze problemen waarschijnlijk weer een schadevergoeding eisen van meerdere miljoenen.

Girard Gibbs kijkt ondertussen of de kleinere Google Pixel 2 ook betrokken moet worden in de rechtszaak. Dit toestel zou, net als de Pixel 2 XL, problemen hebben met fluitende en klikkende geluiden tijdens telefoongesprekken.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.