ZTE Axon 7 Krijgt Opvolger

ZTE-Axon-7De Chinese fabrikant ZTE heeft via Twitter aangegeven dat de ZTE Axon 7, een high-end vlaggenschip-smartphone, zeker een opvolger krijgt. De ZTE Axon 7 is in 2016 op de markt gebracht, waardoor we de opvolger begin 2018 verwachten.

In het begin van elk jaar introduceren veel fabrikanten tijdens de CES in Las Vegas en het Mobile World Congress in Barcelona hun nieuwste toestellen. Wij verwachten tijdens één van deze evenementen een opvolger van de ZTE Axon 7 te zien, die net als de smartphone uit 2016 beschikt over zeer krachtige specificaties.

ZTE Axon 7
De ZTE Axon 7 was de eerste smartphone dat voldeed aan de hoge eisen van Daydream. De smartphone beschikt onder andere over een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte en een 20 megapixel camera. In Nederland gaat de smartphone momenteel voor ongeveer 380 euro over de toonbank.

De krachtige specificaties in combinatie met de redelijk aantrekkelijke adviesprijs hebben ervoor gezorgd dat de ZTE Axon 7 een succes is geworden. Wij zijn dan ook zeer nieuwsgierig naar de “Axon 8”.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.