Eerste Versie Android 8.0 (Oreo) Voor OnePlus 5 Gelekt

OnePlus-5-JCC+-smartphoneEr is een vroege versie van Android 8.0 (Oreo) uitgelekt voor de OnePlus 5. Het gaat om de eerste versie uit de closed bèta van OxygenOS, die nog niet geschikt is voor dagelijks gebruik.

De  OnePlus 3 en OnePlus 3T draaien al op Android 8.0 Oreo, maar OnePlus werkt ook hard aan het uitbrengen van een Oreo-update voor de OnePlus 5, zo blijkt uit een gelekte versie uit het closed bèta van OxygenOS. De OnePlus 5 heeft momenteel nog geen open bèta-programma. Deze zal pas starten nadat de OnePlus 3 en 3T de stabiele versie van Android Oreo hebben ontvangen.

De eerste build in het closed-bèta programma, die is gemaakt op 31 oktober, is nu uitgelekt. Hierdoor hebben we een idee van hoe ver OnePlus is met het ontwikkelen van Android 8.0 voor de OnePlus 5. Verschillende mensen hebben de eerste bèta al geïnstalleerd, maar het is duidelijk dat deze versie niet stabiel genoeg is om dagelijks te gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld nog niet mogelijk om video’s op te nemen.

Doordat Android 8.0 (Oreo) nog niet klaar is voor de OnePlus 5, lijkt de kans klein dat de OnePlus 5T bij de lancering al zal draaien op Androud 8.0. OnePlus zal de 5T namelijk later deze maand al introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.