Samsung lanceert eerste LTE-geavanceerde smartphone ter wereld

Galaxy-S4-LTE-A

 

Een paar uur nadat het toestel al tevoorschijn kwam in het rood en blauw, kwam Samsung met een officiële aankondiging vandaag voor de nieuwe Galaxy S4 LTE-A. Samsung heeft samen met SK Telecom een LTE geavanceerd toestel gemaakt, dat in theorie twee keer zo snel als de normale LTE moet zijn. Het is daarmee het eerste geschikte toestel die de mogelijkheid heeft om met het 4G dataoverdrachtsysteem van LTE (Long Term Evolution) te werken.

Het merendeel van de Galaxy S4 LTE-A is gelijk aan zijn oudere broer, de Galaxy S4. Toch is er het een en ander intern opgewaardeerd naar de laatste maatstaven. Zo is er nu de Snapdragon 800 Quad-Core-processor die werkt op 2.3 Ghz, en is er een nieuwe LTE-A radio.

Kortom een krachtig toestel dat alle innovatieve functies van de S4 bevat met extra mogelijkheden om toegang te krijgen tot een aanzienlijk snellere netwerken. Dit levert een verrijkte multimedia ervaring, die helpen om het dagelijks leven rijker en eenvoudiger te beleven volgens Samsung.

Het toestel zal later deze zomer in Korea verkrijgbaar zijn in de twee kleuren, Blue Arctic en Red Aurora. Meer kleuren zullen nog volgen. Wanneer het toestel in Europa verkrijgbaar is, wordt niet vermeld.

Via: The Droid Guy

Laura

Android liefhebber, creatieveling en gek op nieuwe handige apps! Ik schrijf graag over Android, heb je een leuke tip laat het me weten!

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.