OnePlus 5T Kan Niet Draadloos Opladen

OnePlus-5T-bovenkant-renderOnePlus CEO Pete Lau heeft aangegeven dat de OnePlus 5T niet draadloos kan opladen. Volgens het bedrijf is draadloos opladen verre van perfect en valt de technologie in de praktijk vies tegen.

Draadloos opladen is iets waar steeds meer smartphones ondersteuning voor hebben. OnePlus heeft zijn toestellen echter nog niet uitgerust met deze technologie en dat is bij de aankomende OnePlus 5T, die het bedrijf later deze maand zal introduceren, niet anders. Volgens OnePlus is draadloos opladen namelijk lang niet zo handig als dat op het eerste gezicht lijkt. Zo werkt draadloos laden alleen als je de telefoon precies goed neerlegt op de draadloze lader en stopt het laden zodra je de smartphone oppakt.

Ook gaat draadloos laden een stuk minder snel dan traditionele laden. Dankzij Dash Charge-ondersteuning kunnen de smartphones van OnePlus namelijk razendsnel worden opgeladen via de normale manier. Ook houdt de oplader van OnePlus je telefoon koel en kan OnePlus de kosten lager houden als het bedrijf de OnePlus 5T niet uitrust met deze technologie.

Als we naar de bovenstaande argumenten kijken klinkt het logisch dat OnePlus ervoor kiest om de smartphones niet uit te rusten met de draadloze technologie. Wat denken jullie, kunnen jullie zonder draadloos laden of betalen je liever iets meer voor een toestel met ondersteuning voor draadloos laden.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.