Samsung Start Massaproductie Exynos 9810-chipset Voor Galaxy S9

Samsung Exynos 9810Samsung is nu gestart met de massaproductie van de Exynos 9810-chipset. Samsung zal deze chipset waarschijnlijk gebruiken voor de aankomende Galaxy S9. De Galaxy S9 zal volgens eerdere geruchten al begin 2018 worden gepresenteerd.

Samsung introduceerde in november de Exynos 9810-chipset, de opvolger van de Exynos 8895-chipset. De nieuwe chipset is net als zijn voorganger gebaseerd op het 10nm-procedé, maar is ongeveer 15 procent sneller en zuiniger. We krijgen de Exynos 9810-processor waarschijnlijk voor het eerst te zien in de Europese versie van de Galaxy S9 en de Galaxy S9 Plus. Buiten Europa zal Samsung de smartphones uitrusten met een Snapdragon 845-chipset.

Samsung heeft zelf nog niks bekendgemaakt over de introductie van de Galaxy S9, maar volgens de geruchten wil Samsung de Galaxy S9 ditmaal eerder in het jaar presenteren. Zo zou Samsung niet alleen zijn gestart met de massaproductie van de Exynos 9810-chipset, maar zouden de eerste OLED-panelen voor de Galaxy S9 ook al worden verscheept. De geruchten spreken over een introductie tijdens de CES in januari.

via [gsminfo]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.