Razer Phone Binnenkort Ook Verkrijgbaar In Nederland

Razer PhoneRazer heeft de Razer Phone niet voor de Nederlandse markt aangekocht, maar dankzij Belsimpel.nl is de smartphone binnenkort wel hier verkrijgbaar. De webwinkel Belsimpel zal de zwarte Razer Phone in januari 2018 leveren voor €799,-. Voor deze prijs krijg je een smartphone met een Snapdragon 835-processor en een opvallend goede speaker.

Razer heeft de eerste smartphone van het bedrijf begin november geïntroduceerd. De Razer Phone heeft een aluminium behuizing en beschikt onder andere over een 5,7-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een Snapdragon 835-processor, 8GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel dual-camera aan de achterkant, een 8 megapixel selfie-camera, een 4000mAh accu, een USB C-aansluiting en een vingerafdrukscanner in de powerknop aan de zijkant. Critici zijn erg te spreken over de stereo-speakers met Dolby Atmos-ondersteuning aan de voorkant, maar een 3.5mm headphone jack ontbreekt.

Via de officiële website van Razer kun je de smartphone momenteel bestellen voor €749,99. Maar wil je de smartphone kopen in combinatie met een abonnement, dan kun je dat doen op Belsimpel.nl. Belsimpel kan de zwarte Razer Phone in januari leveren. De uitvoering met een groen Razer-logo is voorlopig nog niet verkrijgbaar.

via [nieuwemobiel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *