De Cubot X18 Plus, De Betaalbare Multifunctionele Smartphone

Cubot X18 PlusDat een smartphone niet duur hoeft te zijn dat bewijst de Cubot X18 Plus. Dit pas gelanceerde model laat zien dat nieuwe technologie en een lage prijs samen gaan. Het prachtige wijde scherm maakt het dat het kijken van een film of een serie een beleving wordt. Het scherm heeft een ratio van 18:9. De meeste smartphones beschikken over een ratio van 16:9. De Cubot X18 Plus biedt meer kijkbeleving op een zelfde grootte scherm.

Om de video’s vloeiend te streamen is er een krachtige processor nodig. Door de MT6750T Octa-core processor zal dit geen probleem zijn. Ook het spelen van de nieuwste games gaat moeiteloos. De spanning zal werkelijk van het scherm spatten. De 4 gigabyte aan ram en de 64 gigabyte aan opslagruimte maken het dat er aan ruimte geen gebrek is. Er kunnen veel games en apps opgeslagen worden. Deze kunnen ook moeiteloos tegelijkertijd actief zijn.

De Cubot X18 Plus maakt indrukwekkende foto’s

De mooiste foto’s zijn foto’s waar volop actie te zien is. Het is dan nodig een camera te hebben die snel de focus instelt. Bij de Cubot X18 Plus is dit het geval. Deze is voorzien van de geavanceerde AF technologie. De focus wordt supersnel ingesteld en dit zorgt voor indrukwekkende foto’s. Uiteraard is de smartphone ook voorzien van een camera aan de voorkant. Hiermee maak je makkelijk en snel een selfie.

De smartphone is standaard voorzien van Android 8.0 Oreo. Dit besturingssysteem staat bekend om de snelle werking. De interface is overzichtelijk en apps kunnen makkelijk worden gedownload uit de Google Play Store.

Een actie waar je voor opstaat

Gearbest biedt de Cubot X18 Plus al voor een laag bedrag aan. Toch is er nu een actie waar je graag je bed voor uit zal komen. Tussen 5 maart en 9 maart 2018 zijn dagelijks de eerste tien modellen voor nog geen 65 euro te bestellen. Hier zal je graag de wekker voor zetten. Ben je op zoek naar een smartphone die helemaal klaar is voor de toekomst maar waar je geen honderden euro’s voor betaald dan is de Cubot X18 Plus een uitstekende keuze.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Ane schreef:

    Ook zonder die prijs-actie, leek me dit een mooi apparaat en nog steeds goed geprijsd. Dus bij Gearbest besteld, volgende week weet ik meer…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.