Nieuwe high-end Android-smartphone van Aldi (Wolfgang)

Vanaf 1 september ligt de nieuwe Wolfgang Android-smartphone bij de Aldi, dit schreef Androidplanet zaterdag. Het is een smartphone met een 4,3-inch WVGA-scherm en Android ICS (Ice Cream Sandwich), het is eigenlijk een soort doorontwikkelde versie van het huidige Wolfgang-topmodel.

Het toestel draait op een 1Ghz processor en een nieuwe grafische chip. Aan de voorkant bevindt zich een 1.3MP camera en aan de achterkant een 5MP camera. Zoals alle Aldi-smartphones heeft ook deze een dualsim-slot, oftewel het is mogelijk om gebruik te maken van 2 simkaarten.

Heerlijk helder Aldi
Een groot voordeel van de Wolfgang-smartphone is dat er gewoon Android op draait zoals Android bedoelt is, zonder toevoegingen. Ook hebben de Wolfgang-smartphones geen enkele vorm van bloatware, oftewel voorgeïnstalleerde apps.

Het toestel gaat 179 euro kosten en zal vanaf 1 september verkrijgbaar zijn bij de Aldi, wel verwachten we dat net als bij de vorige modellen het toestel binnen no-time uitverkocht is.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.