Omzet OnePlus In 2017 Verdubbeld

OnePlus-5T-Sandstone-WhiteOnePlus heeft een goed jaar achter de rug. De Chinese fabrikant heeft namelijk aangegeven dat OnePlus in 2017 een omzet van 1,4 miljard dollar heeft gedraaid. Dit is twee keer zoveel als het jaar daarvoor.

OnePlus is de afgelopen vier jaar uitgegroeid tot een winstgevend bedrijf. Vier jaar geleden wist het bedrijf ons te verrassen met de introductie van de aantrekkelijk geprijsde OnePlus One. Sindsdien heeft het bedrijf ieder jaar nieuwe smartphones op de markt gebracht. De toestellen van OnePlus worden ieder jaar helaas wel steeds iets duurder, wat de smartphones iets minder interessant maken dan de eerste smartphone van het bedrijf. Ook brengen bedrijven als Huawei, Xiaomi en Oppo steeds goedkopere smartphones op de markt. Toch weet OnePlus in zowel Azië als daarbuiten veel smartphones te verkopen.

OnePlus verwacht de komende tijd te kunnen profiteren van de ondergang van merken als HTC, Motorola, Sony en LG. Deze fabrikanten hebben steeds meer moeite met de concurrentie van Samsung, Apple en Huawei.

Ben je van plan om de OnePlus 5T te kopen? Dan hebben wij goed nieuw. De smartphone kost hier alleen deze week slechts 422 euro. Normaal kost de smartphone 499 euro.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.