Fabrikanten Mijden Grote Introductie Op MWC Vanwege Concurrentie Samsung

mobile-world-congressSamsung zal op het Mobile World Congress in Barcelona waarschijnlijk de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ introduceren. De introductie van deze smartphones zal veel aandacht naar zich toe trekken, waardoor Huawei en LG zouden hebben besloten om tijdens dit evenement geen grote aankondigingen te doen.

We verwachten van Huawei en LG dit jaar onder andere een opvolger van de LG V30 en de Huawei P10, Huawei P10 Lite en Huawei P10 Plus. Een introductie eind februari tijdens de MWC is een logische keuze, maar de Zuid-Koreaanse tech-site ETnews gsmhelpdesk dat dit waarschijnlijk niet het geval zal zijn.

Beide bedrijven zouden hebben besloten om dit jaar geen grote introducties te doen tijdens het Mobile World Congress. Huawei en LG zouden bang zijn dat de nieuwe vlaggenschip-toestellen te weinig aandacht krijgen, omdat de Galaxy S9 en Galaxy S9+ tijdens hetzelfde evenement worden gepresenteerd. Naar verwachting zal Samsung de nieuwe smartphones op 26 februari introduceren.

LG zal de opvolger van de LG V30 waarschijnlijk een week eerder presenteren, terwijl Huawei de opvolgers van de Huawei P10-serie juist later zal introduceren. Naar verwachting krijgen we de P20-serie pas in april te zien.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.