Samsung Zal Galaxy S9 Op 25 Februari Presenteren

Samsung Galaxy S9 25 februariSamsung heeft officieel bekendgemaakt dat het bedrijf de Galaxy S9 op 25 februari zal presenteren. Op de uitnodiging voor de presentatie staan de teksten ‘The camera’ en ‘Reimagined’. Vermoedelijk heeft de Galaxy S9 een camera met variabel diafragma en slow-motion mogelijkheden.

De presentatie van de Galaxy S9 is op 25 februari om 18:00 uur via een livestream te volgen op de Unpacked-website van Samsung. De volgende dag start het jaarlijkse Mobile World Congress in Barcelona, waar vrijwel alle smartphonefabrikanten nieuwe toestellen zullen presenteren.

Volgens de doorgaans goedgeïnformeerde tech-lekker Evan Blass kun je vanaf 1 maart een pre-order plaatsen en is de Galaxy S9 vanaf 16 maart te koop. Eerdere geruchten spreken over een variabel diafragma en de mogelijkheid om super-slowmotion video’s te maken. De framerate van de Galaxy S9-camera is nog niet bekend, maar Samsung publiceerde eerder details over camerasensors die 480fps in de 1080p-resolutie kunnen opnemen.

Het ontwerp van de Galaxy S9 en de Galaxy S9+ zal grotendeels gelijk zijn aan het ontwerp van de Galaxy S8 en de Galaxy S8+. Wel zit de vingerafdrukscanner nu recht onder de camera, inplaats van ernaast. Ook zal de 3,5mm koptelefoonaansluiting nog gewoon aanwezig zijn.

via [tweakers]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.