Specificaties Samsung Galaxy S7 Active Uitgelekt

Samsung Galaxy S7 ActiveSamsung brengt vaak een Active variant van flagship-smartphones op de markt. Deze uitvoeringen kunnen tegen een stootje en hebben vaak een grotere accu. Vandaag zijn vermoedelijk de volledige specificaties van de Galaxy S7 Active uitgelekt.

De Amerikaanse provider AT&T is zich aan het voorbereiden voor de lancering van de Galaxy S7 Active. De website VentureBeat heeft de gehele officiële lijst met specificaties onder ogen gezien. Net als de reguliere Galaxy S7 beschikt de S7 Active over een 5,1-inch Super AMOLED-display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant.

De behuizing van de smartphone is echter wel anders. Deze is met 9,9mm namelijk wat dikker en moet een stuk beter bestand zijn tegen stoten. Ook is de smartphone met 185 gram iets zwaarder. Deze grotere behuizing heeft echter wel ruimte voor een grotere 4000mAh accu. De accu in de reguliere Galaxy S7 heeft slechts een capaciteit van 3000mAh. De Galaxy S7 Edge heeft een 3600mAh accu.

Samsung zal de Galaxy S7 Active vermoedelijk in juni presenteren, mogelijk al op 10 juni. Het is nog onbekend 0f de smartphone ook in Europa op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.