Renders Tonen Samsung Galaxy A73

Er zijn weer renders op het internet verschenen van een aankomende Samsung-smartphone. Het gaat dit keer om de Galaxy A73 met een vierdubbele camera en een vergelijkbaar design als zijn voorganger. Het valt op dat de 3.5mm koptelefoonaansluiting ontbreekt.

Samsung werkt aan een opvolger van de populaire Galaxy A72. Renders van de smartphone, die de naam Galaxy A73 krijgt, zijn nu gedeeld door tech-lekker OnLeaks. We zien veel overeenkomsten met zijn voorganger, maar er zijn ook enkele verschillen te zien. Het meest opvallende is de afwezigheid van de 3.5mm koptelefoonaansluiting.

Volgens de geruchten beschikt de Samsung Galaxy A73 over een 6,7-inch scherm met een resolutie van 2400 bij 1080 pixels en een 90Hz verversingssnelheid, een Snapdragon 750-processor, 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte, een 5000 mAh accu met ondersteuning voor 33W snelladen, een in-display vingerafdrukscanner en een vierdubbele camera met een 108MP hoofdlens. De behuizing meet 163,8 bij 76 bij 7,6 millimeter en is daarmee iets compacter dan zijn voorganger. De Galaxy A73 draait uit de doos op Android 12. Overige informatie ontbreekt nog.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.