CHUWI Hi10 Pro: 2-in-1 Laptop Met Android En Windows Voor €170,-

CHUWI-Hi10-ProBen je opzoek naar een laptop of tablet, een Android-toestel of Windows-toestel en wil je ook nog eens niet te veel betalen? Dan is de CHUWI Hi10 Pro de perfecte keuze. Deze 2-in-1 hybride kost namelijk slechts 170 euro en is te gebruiken als tablet en als laptop. Om het helemaal af te maken krijgen gebruikers bij het opstarten ook nog eens de keuze tussen Windows 10 en Android.

Het Windows-besturingssysteem is prima voor zakelijke taken, zoals bijvoorbeeld het maken van een excel spreadsheets, een presentatie of een word-verslag. Soms heb je echter behoefte aan een bepaalde app of spel die niet voor Windows beschikbaar is, maar wel voor Android. Dit is precies waarom CHUWI de Hi10 Pro heeft geïntroduceerd. Deze hybride tablet beschikt namelijk over een multiboot systeem met Windows en Android. Hierdoor is het mogelijk om bij het opstarten van de tablet zelf aan te geven welk besturingssysteem je wilt gebruiken.

Naast de twee besturingssystemen heeft de CHUWI Hi10 Pro ook een afneembaar toetsenbord. Hierdoor kun je de Hi10 Pro als tablet gebruiken, maar ook als laptop. Dit maakt het apparaat ideaal voor elke gelegenheid.

CHUWI-Hi10-Pro

De Hi10 Pro heeft een 10,1-inch scherm met een resolutie van 1920 x 1200 pixels. Intern vinden we een Intel Atom X5-Z8350-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 2 megapixel camera aan zowel de voorkan als aan de achterkant en een 6500mAh accu. Ook zijn er verschillende aansluitingen aanwezig, waaronder een HMDI-poort, een aansluiting voor een microSD-kaart, een 3.5mm koptelefoonaansluiting, een micro-USB-aansluiting en een USB-C aansluiting. Op het toetsenbord zitten twee USB-aansluitingen.

Je kunt de CHUWI Hi10 Pro hier tijdelijk bestellen voor slechts 170 euro. Heb je geen behoefte aan het toetsenbord, dan kun je de tablet ook los kopen voor 145 euro. Wees er wel snel bij want de actie is slechts een week geldig.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.