GearBest Opent GW Warenhuis Voor Snelle Verzendingen + Super Deals!

GearBestMensen die Androidics.nl regelmatig lezen weten dat wij regelmatig schrijven over nieuwe aantrekkelijke smartphones van de wat minder bekende fabrikanten, althans onder de consumenten in Europa. Dergelijke smartphones zijn vaak verkrijgbaar bij grote webwinkels als GearBest, maar pakketjes worden meestal wel vanuit Azië verstuurd. Hierdoor kan het soms lang duren voordat je je pakketje ontvangt. Daarbovenop moet je soms ook nog eens importkosten betalen. Gelukkig komt daar nu een einde aan. GearBest heeft namelijk speciaal voor Nederland en andere Europese landen een G-W warenhuis geopend. Mensen die een product bestellen uit dit warenhuis ontvangen hun bestelling binnen 7 dagen en de invoerkosten worden vergoed.

Snelle verzending en geen importkosten
Ongeacht de gekozen verzendingsmethode kun je bij GearBest voortaan de importkosten laten vergoeden als je een bestelling hebt geplaatst via het “G-W warehouse”. Dus heb je via het G-W warehouse een bestelling geplaatst en heb je vervolgens invoerkosten moeten betalen? Dan krijg je die vergoed bij GearBest met een betaalbewijs/factuur. Deze kan je indienen door een ticket aan te maken via de klanten service van GearBest.

GearBest G-W warehouse

Mocht je gekozen product niet beschikbaar zijn in het G-W warehouse, maar wel in het China/HK warehouse? Dan kun je een bestelling doen met ‘Registered Air Mail’ of ‘Priority Line’. Op deze manier verklein je de kans op douanekosten. Mocht je toch nog douanekosten moeten betalen, dan zal GearBest deze kosten volledig vergoeden. Het laten terugbetalen van de douanekosten is al mogelijk sinds 1 december 2017. Dus heb je na 1 december een bestelling geplaatst en gekozen voor ‘Registered Air Mail’ of ‘Priority Line’, en heb je douanekosten moeten betalen, dan kun je deze kosten nog steeds terugvragen.

GearBest registered air mail

Super deals!
Heel goed nieuws dus. Voortaan een stuk sneller en voordeliger pakketjes ontvangen van GearBest. Nu wil je natuurlijk gebruik maken van deze aantrekkelijke nieuwe opties van GearBest. Gelukkig zijn er weer veel leuke nieuwe aanbiedingen beschikbaar, zoals bijvoorbeeld de JMGO M6 Portable DLP Projector. De JMGO M6 is een projector waarmee je van je smartphone een home theater kunt maken. De 200 ANSI lumens lampen zorgen ervoor dat je de content van je smartphone in een formaat van maar liefst 120-inch op je muur kunt projecteren. Je kunt de beamer meer dan 5 jaar gebruiken zonder dat je de lampen hoeft te vervangen. De JMGO M6 kost de komende zes dagen €332,-. Voor deze prijs krijg je een zeer mooie, compacte en krachtige beamer.

JMGO M6 Portable DLP Projector-smartphone

Ben je opzoek naar een leuke gadget die een stuk minder kost, dan is de nieuwe JUNSUN T518 Car Dash Cam misschien iets voor jou. Steeds meer mensen gebruiken een dashcam camera, soms voor verzekering doeleinden en soms om tijdens de vakantie gewoon leuke video’s te maken. Ben je nog opzoek naar een dergelijke camera, dan kun je de JUNSUN T518 bestellen. De Full HD camera kost tijdelijk namelijk slechts €29.99,-.

JUNSUN T518 Car Dash Cam

De bovenstaande producten zijn echter slechts twee van de honderden aantrekkelijk geprijsde producten die tijdelijk in de aanbieding zijn. Zo zijn er tal van gaming gadgets en sport artikelen in de aanbieding, maar ook de exclusieve merken van GearBest en natuurlijk een hoop smartphones.

Een aantal aanraders zijn de rode OnePlus 5T die tijdelijk slechts €474,- kost, de krachtige UMIDIGI S2 Pro (€233,-) en de randloze Elephone S8 (€191,-).

OnePlus 5T
€474,-
Snapdragon 835
8GB werkgeheugen
128GB opslagruimte
Rode uitvoering
UMIDIGI S2 Pro
€233,-
6GB werkgeheugen
128GB opslagruimte
16MP selfie-camera
13MP dual-camera
Elephone S8
€191
4GB werkgeheugen
64GB opslagruimte
Randloos design
21MP camera

Verbeterde klantenservice
GearBest zorgt er dus voor dat we onze pakketjes sneller ontvangen, dat we geen douanekosten meer hoeven te betalen en dat we een ruime keuze hebben uit zeer goeie deals. Om de klanten in Nederland beter op te vangen heeft GearBest een aantal Nederlandstalige online klanten services opgezet. Voortaan kun je voor vragen over een bestelling, vragen over de website, vragen over een product, kortingscodes, vergoeding van douanekosten en voor problemen met een product onder andere terecht op verschillende Facebook-pagina’s en forums. Wij hebben ze hieronder even op een rijtje gezet.

GearBest klantenservice links:
gearbest nederland facebook page:  https://www.facebook.com/GearBestNetherlands/ 
gearbest nederland facebook groep:  https://www.facebook.com/groups/GearBestNederland/ 
Gearbest section op fok forum: http://forum.fok.nl/rde/list_forumfilter/131 
Gearbest section op htforum:  https://www.htforum.nl/yabbse/index.php?PHPSESSID=q11h86sfur1fo2gvc4dgbqfij7&board=173.0 
Gearbest section op duken.nl :  https://www.duken.nl/forums/clubs/6-gearbest-nederland/ 
Gearbest section op kodi-forum.nl   :  https://kodi-forum.nl/forums/gearbest-com.59/

 

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.