Xiaomi Mi A1 Weggeefactie… En De Winnaar Is……

Xiaomi-Mi-A1-ReviewVandaag is een leuke dag voor één van onze lezers. We hebben vandaag namelijk een willekeurige winnaar uitgekozen uit de mensen die mee hebben gedaan aan de weggeefactie van januari. Bij de weggeefactie geven wij de Xiaomi Mi A1 gratis weg.

En de winnaar is….
Vandaag hebben wij een winnaar uitgekozen aan de hand van een willekeurige nummer generator. De gelukkige winnaar is….. Kimberley!

Gefeliciteerd met je nieuwe smartphone! Wij zullen contact opnemen via de mail die is gebruikt bij het deelnemen van de weggeefactie. Wij wensen je alvast veel plezier met deze mooie en moderne smartphone. Let wel op dat wij binnen 7 dagen een reactie verwachten, anders kiezen wij een andere willekeurige winnaar uit.

Wil je meer weten over de Xiaomi Mi A1? Dan raden wij aan om even onze review te lezen.

Niks gewonnen, niet getreurd…
Voor iedereen die niks heeft gewonnen is er goed nieuws. Wij willen in 2018 veel producten weggeven aan onze lezers en daarom starten wij in februari gewoon een nieuwe weggeefactie. Dit keer geven wij niet één product, maar drie producten weg. Kom volgende maand dus terug en doe opnieuw mee aan onze maandelijkse weggeefactie.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Kimberley schreef:

    Wauw wat super gaaf!
    Ik ben zo enthousiast en zo benieuwd hoe hij in het echt is!
    Ik kan niet schrijven hoe blij ik ben. Super bedankt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.