Bootloader unlock tool voor Asus Transformer Pad

Asus heeft de bootloader unlock tool voor de Transformer Pad 300 online gezet. Met het bestand kan, zoals de naam eigenlijk al aangeeft, de bootloader van de tablet ontgrendeld worden. Asus waarschuwt wel dat als je van het bestand gebruik maakt, de garantie van de TF300 vervalt. De tool is hier te vinden.

Asus zette eerder ook al een bestand online om de bootloader van de Transformer Prime te unlocken. Door de bootloader te ontgrendelen is het mogelijk om een andere of aangepaste versie van de systeemsoftware op je toestel te installeren.

De Transformer Pad TF300 is sinds april te koop. De tablet heeft een scherm van 10.1 inch en draait op Android 4.0 (Ice Cream Sandwich). Onder de motorkap zit een NVIDIA Tegra 3 quad-core processor. Je kunt kiezen uit 16 of 32GB aan geheugen en dat is uit te breiden door micro SD.

Bron: Android Police

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.