Facebook Werk Aan Downvote-knop

Facebook-downvoteFacebook test met een kleine groep gebruikers momenteel een downvote-knop. Met deze knop kunnen gebruikers reacties downvoten, waarna de reacties worden verborgen.

Met de nieuwe knop kunnen Facebook-gebruikers aangeven of ze een reactie beledigend, misleidend of irrelevant vinden. Facebook laat weten dat dit niet hetzelfde is als de veel gevraagde dislike-knop. Tijdens de test is de knop beschikbaar voor een kleine groep Engelstalige Android-gebruikers.

De downvote-knop is gemaakt zodat gebruikers feedback kunnen geven over reacties aan Facebook zelf, niet aan de persoon die de reactie heeft geplaatst. Hierdoor kan Facebook gemakkelijker nepnieuws of racistische uitspraken opsporen.

De nieuwe knop is één van de vele stappen om mensen weer meer actief in plaats van passief het sociale netwerk te laten gebruiken. Facebook wil meer interactie tussen mensen en minder nieuws en video’s van bedrijven. CEO Mark Zuckerberg wil dat Facebook weer een netwerk voor vrienden- en familienetwerk wordt.

via [bright]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *