Foto’s Tonen Verschillende Hoesjes Voor Galaxy S9(+)

Samsung Galaxy S9+ Coral Blue renderEr zijn de afgelopen tijd verschillende keren renders opgedoken waarop Samsung’s aankomende Galaxy S9 en Galaxy S9+ te zien zijn. Daar blijft het echter niet bij, want er zijn nu ook 32 foto’s online geplaatst van de officiële hoesjes voor de smartphones. Op de foto’s zien siliconen hoesjes, de hyperknit-case, de led view cover en een hoesje met zachte alcantara achterkant.

Dankzij vele lekken weten we vrijwel alles over het uiterlijk en de specificaties van de Galaxy S9 en Galaxy S9+, die Samsung op 25 februari tijdens de Mobile World Congress in Barcelona officieel zal introduceren. Nieuwe foto’s zorgen ervoor dat we nu ook weten welke officiële Samsung-hoesjes op de markt zullen verschijnen.

In de onderstaande afbeeldingen zien we 16 hoesjes voor de Galaxy S9. Dezelfde hoesjes zullen ook voor de Galaxy S9+ worden uitgebracht. Op de eerste vier foto’s zien we de Clear View Standing Cover, waarmee je de Galaxy S9 in een hoek op tafel kan zetten. Hetzelfde hoesje is ook beschikbaar voor de Galaxy S8.

Hieronder zien we de Alcantara en de Led View Cover. De Alcantara heeft aan de achterkant een zachte afwerking en komt in ieder geval in de kleuren zwart en grijs op de markt. Op de andere drie foto’s zien we de Led View Cover. Met dit hoesje zie je aan de voorkant nog steeds de tijd en andere meldingen.

Een aantal andere hoesjes zijn de Hyperknit en Protective Standing Cover. De Hyperknit zien we in de kleuren zwart en rood en is een nieuwe bumpercase zonder flap aan de voorkant. Aan de achterkant zitten minuscule bobbeltjes voor betere grip. De Protective Standing Cover zien we in de kleuren zwart en grijs. De hoesjes moeten extra veel bescherming bieden en voldoen aan de militaire standaard MIL-STD-810G.

Als laatste zien we de Silicon Cover in vier verschillende kleuren. De Silicon Cover is een bumpercase voor bescherming aan de zij- en achterkant.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.