“LG Introduceert Op MWC De LG V30s Met 256GB Opslagruimte”

LG V30Volgens ETNews zal de Zuid-Koreaanse fabrikant LG dit jaar de LG V30s introduceren. De smartphone is onder andere uitgerust met een verbeterde camera en maar liefst 256GB opslagruimte.

LG zal dit jaar tijdens de MWC geen LG G7 introduceren, maar waarschijnlijk krijgen we wel de LG V30s te zien. De LG V30s is volgens ETNews een verbeterde versie van de LG V30. ETNews heeft vaker juiste informatie gedeeld, maar soms heeft de nieuwssite het ook fout. Neem het gerucht dus met een korreltje zout.

Volgens de bron krijgt de smartphone onder andere meer opslagruimte. 256GB om precies te zijn. Een nieuw onderdeel van de LG V30s is de LG Lens. Met de LG Lens worden onderdelen zoals QR codes en gebouwen met de camera herkend. Ook kun je rechtstreeks verkeersborden vertalen en navigatieaanwijzingen ontvanven via Augmented Reality. Google en Samsung bieden met Google Lens en Bixby Vision een vergelijkbare functie aan.

De smartphone zou op 26 februari worden aangekondigd en moet op 9 maart op de Zuid-Koreaanse markt verschijnen. Wanneer de LG V30s op de Europese markt zal verschijnen is onduidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.