Beste GearBest Deals Van Deze Week

gearbest salesGearBest is een grote internationale webwinkel waarop letterlijk duizenden producten te vinden zijn. Elke week zijn er op GearBest een hoop nieuwe interessante producten in de aanbieding, en om het jullie makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt van de meest interessante aanbiedingen. Lezers van Androidics.nl zijn namelijk vooral geïnteresseerd in smartphones en leuke accessoires.

Allereerst heeft GearBest een nieuwjaarspagina opgezet. Je denkt misschien, dat is wel erg laat, maar in China vieren ze het nieuwe jaar niet op 1 januari, maar in februari. Op de nieuwsjaarspagina zijn verschillende couponcodes te vinden die tot wel $20 korting geven. Ook staan op deze pagina kleine gadgets voor slechts €0,82 en producten die maar liefst 50% zijn afgeprijsd.

Op de een tweede pagina heeft GearBest gadgets geplaatst met kortingen tot 40%. Deze “February Deals” pagina is vooral interessant om te bezoeken als je opzoek bent naar een nieuwe smartwatch, een headset of een sport camera. Zo vindt je hier verschillende Xiaomi-smartwatches, volledig draadloze oordopjes en de KZ ZSR HiFi oordopjes die wij onlangs nog hebben getest.

De KZ ZSR kost slechts €18.23. Hiervoor krijg je zeer krachtige oordopjes die ook nog eens kan worden uitgebreid met een bluetooth-module. Voor meer informatie raden wij aan onze review te lezen. De NO.1 F6 Smartwatch is een waterdichte smartwatch (IP68) met een touchscreen en een ultra-lange accuduur. De NO.1 F6 Smartwatch kost tijdelijk slechts €27.70.

KZ-ZSR-Hybrid-HiFi-Earphones NO.1-F6-Smartwatch

GearBest heeft ook een pagina aangemaakt met bestsellers in de meest populaire categorieën. Hierbij behoren uiteraard smartphones. Wij hebben daarom hieronder drie smartphones op een rijtje gezet, die op dit moment erg populair zijn en ook nog eens betaalbaar. In dit rijtje staan de gloednieuwe Elephone U Pro met gebogen scherm aan de zijkanten, de Ulefone Power 3 met zeer grote accu en de Xiaomi Mi A1 met Android One.

Elephone U Pro
€381.40
5,99-inch Curved Screen (2160 x 1080)
Snapdragon 660-processor
6GB werkgeheugen
128GB opslagruimte (uitbreidbaar)
13MP + 13MP dual-camera
8MP selfie-camera
Android 8.0 (Oreo)
3550mAh accu
Dual-SIM
Vingerafdrukscanner
Ulefone Power 3
€198.99
6-inch scherm (2160 x 1080)
MTK6763 octa-core processor
6GB werkgeheugen
64GB opslagruimte (uitbreidbaar)
13MP + 5MP dual-camera
21MP selfie-camera
Android 7.1 (Nougat)
6080mAh accu
Dual-SIM
Vingerafdrukscanner
Xiaomi Mi A1
€190.69
5,5-inch scherm (1920 x 1080)
Snapdragon 625-processor
4GB werkgeheugen
64GB opslagruimte (uitbreidbaar)
12MP + 12MP dual-camera
5MP selfie-camera
Android One
3080mAh accu
Dual-SIM
Vingerafdrukscanner

Ben je opzoek naar een andere smartphone, dan raden wij aan om hier eens een kijkje te nemen. Tientallen toestellen, zoals de Xiaomi Mi Mix 2, de Umidigi S2 en de OnePlus 5T zijn op GearBest nu in de aanbieding.

Xiaomi Mi Mix 2

Als laatste is er een pagina aangemaakt waarop alleen producten worden aangeboden die iets met verlichting te maken hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een slimme led-lamp die je met je smartphone kunt bedienen of gewoon leuke verlichting voor op je nachtkastje.

Wat is GearBest?
GearBest is een zeer grote webwinkel met duizenden producten die steeds actiever is op de Europese markt. Voorheen werden producten vooral verzonden via warenhuizen in landen als China en Hong Kong, maar sinds kort heeft de webwinkel ook warenhuizen in Europa. Producten uit een Europees warenhuis komen een stuk sneller binnen, meestal binnen 7 dagen, en je hoeft je geen zorgen meer te maken over invoerrechten. Hierdoor betaal je nooit meer onverwachts extra kosten voor je bestelde producten. Bij elk product kun je zien in welke warenhuizen het product op voorraad is. Alle warenhuizen met de naam G-W zijn Europese warenhuizen.

GearBest G-W warehouse

Als je gewenste product niet beschikbaar is in een Europees warenhuis, dan kun je kiezen voor de verzendopties ‘Registered Air Mail’ of ‘Priority Line’ om douanekosten te voorkomen. Mocht je toch nog importkosten moeten betalen, dan kun je deze gewoon terugvragen bij GearBest. Om de gemaakte kosten terug te vragen kun je een ticket aanmaken bij de Nederlandse klantenservice op onder andere Facebook of het Fok forum.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.