Omzet En Winst Van T-Mobile Gestegen In 2017

T-MobileDe omzet van T-Mobile is in 2017 met 1,8 procent gestegen vergeleken met 2016. De totale omzet kwam uit op 1,355 miljard euro. De winst steeg met maar liefst 17,6 procent naar 421 miljoen euro.

T-Mobile maakt de meeste omzet met de mobiele tak, namelijk 1,266 miljard euro. T-Mobile Thuis was in 2017 goed voor 89 miljoen euro. In 2016 boekte T-Mobile een winst van 358 miljoen euro. In 2017 steeg de winst met 63 miljoen euro naar een totaal van 421 miljoen euro. Søren Abildgaard, CEO van T-Mobile Nederland zegt het volgende:

We hebben een goed jaar achter de rug, ondanks de krimpende markt waarin we opereren. Deze resultaten zijn te danken aan onze focus op klanttevredenheid en klantengroei, en doordat we tegelijkertijd onze kosten scherp in de gaten hebben houden. In deze zeer competitieve markt staat de omzet onder druk. Ook hebben we de financiële gevolgen gevoeld van de regelgeving, zoals Wft, de verlaagde landelijke interconnectietarieven en de invoering van Roam like Home. Daarnaast hebben we te maken met de dominantie van de vast-mobiele duopolie, die hun vaste telefonieklanten kunnen gebruiken om kortingen aan te bieden op mobiel.

T-Mobile heeft het afgelopen jaar vooral succes geboekt met de introductie van Go Unlimited. De mobiele markt in Nederland is sinds de introductie van dit pakket flink gewijzigd. Er worden steeds meer bundels met onbeperkte data aangeboden en de bundels worden steeds goedkoper. Ook T-Mobile Zakelijk doet het erg goed en laat voor het achtste kwartaal op rij een sterke klantengroei zien.

via [dutchitchannel]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.