Teaser Bevestigt Naam En Introductiedatum Huawei P20

Huawei-P20-teaserHuawei heeft de naam van de P10-opvolger officieel bekendgemaakt via een teaser-video. In de video geeft Huawei ook aan dat de Huawei P20 op 27 maart zal worden gepresenteerd tijdens een evenement in Parijs.

De onderstaande teaser-video is slechts 7 seconden lang, maar het geeft wel een duidelijke hint. Zo zien we onder andere de tekst “See more with AI“. Ook zien we drie cirkels met drie verschillende foto’s, wat duidelijk een hint is naar de driedubbele camera. Geruchten spreken al langer over drie camera’s aan de achterzijde, die gezamenlijk 40 megapixel foto’s kunnen schieten.

Toch is er nog wat onduidelijkheid over de driedubbele camera, aangezien er onlangs renders zijn opgedoken vanuit de Chinese keuringsinstantie TENAA. Hierop zien we namelijk gewoon een dual-camera. De vermoeden zijn dan ook dat de driedubbele camera alleen aanwezig is op de Huawei P20 Plus.

Huawei-P20-TENAA

We moeten nog ongeveer een maand wachten tot de officieel introductie van de Huawei P20-serie. Huawei heeft ervoor gekozen om de smartphones niet tijdens de Mobile World Congress te introduceren, omdat tijdens dit evenement veel aandacht uitgaat naar onder andere de Samsung Galaxy S9.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.