Rare Teaser Toont Uitschuifbare Camera Honor Magic 2

Honor-Magic-2Tijdens een presentatie op de IFA-beurs in Berlijn toonde Honor heel kort de Honor Magic 2 met een uitschuifbare camera. Het mechanisme van deze uitschuifbare camera-module werkt anders dan die van de Oppo Find X en de Vivo Nex. In een nieuwe teaser-video zien we namelijk dat je de camera handmatig uitschuift.

Kort geleden toonde CEO George Zhao de Honor Magic 2 tijdens een evenement in Berlijn. Veel details over de smartphone kregen we echter niet te horen, alhoewel Zhao wel duidelijk liet zien dat de smartphone een uitschuifbare camera-module krijgt. De camera-module op de Magic 2 lijkt veel op de module van de Find X, maar er is één groot verschil. Bij de Magic 2 schuif je de module namelijk handmatig omhoog.

In de bovenstaande teaser-video zien we dat je de camera zelf omhoog moet schuiven. De teaser is niet erg indrukwekkend, maar het toont wel duidelijk hoe eenvoudig en snel dit systeem werkt. Om meer te weten te komen over de Honor Magic 2 hoeven we niet lang meer te wachten, aangezien Honor de smartphone op 31 oktober officieel zal introduceren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.