NOMU S30 Mini: Supersterke Smartphone Vanaf $79

NOMU-S30-MiniBen je opzoek naar een kleine en robuuste smartphone, dan is de NOMU S30 Mini misschien een optie. De NOMU S30 Mini is een 4,7-inch toestel met een extra stevige behuizing. De behuizing kan tegen een stootje en is waterdicht (IP68).

De NOMU S30 Mini is gemaakt voor mensen die een smartphone zoeken waarbij design of een goede camera niet de prioriteit heeft, maar de bouwkwaliteit wel. Denk bijvoorbeeld aan bouwvakkers en andere mensen die dagelijks in ruige en natte omgevingen rondlopen. Deze mensen zoeken een smartphone die niet gelijk breekt als het toestel valt of in contact komt met water.

De NOMU S30 Mini beschikt over een 4,7-inch scherm met een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels, een 1,5GHz MTK6737T quad core-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3000mAh accu, een 8 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant en dual-SIM-ondersteuning. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

De NOMU S30 Mini is uitgerust met extra stevige randen en Gorilla Glass 3. Hierdoor is de smartphone bestand tegen stoten die bij een normale smartphone schadelijk zouden zijn. De waterdichte behuizing met een IP68-certificatie zorgt ervoor dat je de smartphone tot een uur in 1.5 meter diep water kunt houden zonder de NOMU S30 Mini te beschadigen.

Tot 5 augustus is de NOMU S30 Mini hier verkrijgbaar voor $149,99. Elke dag zijn de eerste 10 toestellen verkrijgbaar voor slechts $79,99. Wees er dus snel bij en wie weet kun je de S30 Mini kopen voor een fractie van de originele prijs.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Pol Merkson schreef:

    Dit model is goed. Maar de moeite waard om Nomu S10 Pro te zien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.