“T-Mobile Heeft Snelste 4G-netwerk In Nederland”

T-MobileUit een onderzoek van OpenSignal blijkt dat T-Mobile nog steeds het snelste 4G-netwerk in Nederland heeft. Het 4G-netwerk van T-Mobile heeft zowel de hoogste downloadsnelheid als de minste vertraging.

Voor het onderzoek van OpenSignal zijn analyses uitgevoerd van het netwerkgebruik van bijna 17.000 apparaten. Een half jaar geleden bleek uit een vergelijkbaar onderzoek ook al dat T-Mobile de beste 4G-aanbieder is.

OpenSignal analyseerde zowel het 3G-netwerk als het 4G-netwerk van KPN, T-Mobile, Tele2 en Vodafone. T-Mobile kwam gemiddeld als winnaar uit de bus. De downloadsnelheid op het netwerk van T-Mobile kwam uit op 54,2 Mbps. Op de tweede plek staat Tele2 met 44,4 Mbps en op de derde plek KPN met 43,7 Mbps.

Vodafone heeft het snelste 3G-netwerk en qua 4G-dekking scoren Vodafone, Tele2 en T-Mobile naar het oordeel van OpenSignal praktisch gelijk met 93 procent, 92.3 procent en 91.8 procent. KPN heeft een 4G-dekking van 89,5 procent.

Volgens de cijfers van OpenSignal staat Nederland op de zesde plaats wat betreft 4G-dekking. De 4G-dekking is alleen in de Verenigde Staten, Hongkong, Noorwegen, Japan en Zuid-Korea beter. Met een gemiddelde downloadsnelheid van 42,12 Mbps staat Nederland op de tweede plaats, na Singapore waar gebruikers over het 4G-netwerk met gemiddeld 44,31 Mbps kunnen downloaden.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.