Flipboard start met Android beta

De populaire app Flipboard is van start gegaan met een langverwacht betaprogramma voor Android. Op dit moment wordt Flipboard standaard meegeleverd op de Samsung Galaxy SIII, dit heeft ervoor gezorgd dat er op verschillende sites al een build van Flipboard is opgedoken die het ook op andere toestellen bleek te doen.

Met het betaprogramma wil de maker van Flipboard duidelijk meer inzicht en zekerheid krijgen in hoe de app zich gedraagt op verschillende telefoons, om vervolgens een goede Android versie te releasen. Volgens GigaOM werkt de Galaxy SIII versie ook goed op een Galaxy Nexus.

iPad versie van Flipboard

Flipboard en zijn functie
Het doel van Flipboard is om inhoud van het web (denk aan newsfeeds en social media) beter te presenteren, een beetje als een magazine. Zoals al gezegd wordt de Flipboard app standaard meegeleverd op de Galaxy SIII en zal hij naar alle waarschijnlijkheid later dit jaar uitkomen voor andere Android-toestellen.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

1 Reactie

  1. Marcel schreef:

    Op mijn Galaxy Nexus werkt de app prima. Heel mooie app!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.