Soft Gold-uitvoering Van OnePlus 3 Komt In Juli

OnePlus 3 Soft GoldOnePlus heeft onlangs de OnePlus 3 in twee verschillende kleuren aangekondigd. De zwarte Graphite-variant is al te bestellen voor 399 euro, maar de Soft Gold-variant is nog niet verkrijgbaar. OnePlus heeft via Twitter laten weten dat vanaf volgende maand ook de gouden OnePlus 3 te koop is.

OnePlus heeft er dit jaar voor gekozen om slechts één uitvoering van de OnePlus 3 uit te brengen. Consumenten hebben hierdoor geen keuze uit werkgeheugen of opslagruimte. Wel heb je de keuze uit twee verschillende kleuren: Graphite of Soft Gold. Op dit moment is echter alleen de Graphite-variant te vinden in de webwinkel van OnePlus. Via Twitter heeft de Chinese fabrikant gelukkig laten weten dat we vanaf “eind juli” ook de Soft Golden uitvoering kunnen kopen.

OnePlus 3

Net als de Graphite-variant kost de Gold Soft-variant ook 399 euro. De smartphone beschikt over een 5,5-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een Snapdragon 820 processor, 6GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een 3000mAh accu, een NFC-chip en dualSIM-ondersteuning. De accu is voorzien van “Dash Charge”, waardoor de accu in 30 minuten aan de lader tot 63% kan worden opgeladen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *