Xiaomi Introduceert Op 19 April Een Razer Phone-concurrent

Black-SharkRazer heeft eerder de eerste smartphone van het bedrijf geïntroduceerd. De zogeheten Razer Phone, die is gemaakt voor gamers, beschikt onder andere over een opvallend goede speaker en zeer nette specificaties. Xiaomi is geïnspireerd door de smartphone en zal op 19 april een vergelijkbare smartphone aankondigen.

Gamers kijken bij een smartphone vooral naar de snelheid en uithoudingsvermogen, en minder naar bijvoorbeeld de camera-kwaliteit. Razer weet dit maar al te goed en bracht daarom de ultieme gamers-smartphone op de markt onder de naam Razer Phone. De smartphone met grote refresh-rate en hele goede speakers is erg populair en daarom wil Xiaomi ook een stukje van deze markt veroveren.

De Chinese fabrikant Xiaomi bracht onlangs al de eerste gaming-laptops op de markt en wil op 19 april ook een smartphone voor gamers introduceren. De smartphone zal echter niet onder de Xiaomi-merknaam op de markt verschijnen, maar onder een nieuw sub-brand met de naam Black Shark.

Er is nog weinig bekend over de smartphone, maar we weten wel dat de smartphone beschikt over een Qualcomm Snapdragon 845-processor. Ook kunnen we op de onderstaande teaser zien dat de smartphone van ronde hoeken is voorzien.

Xiaomi-Black-Shark

Xiaomi zal op 19 april meer details bekendmaken over de smartphone. Mogelijk krijgen we dan ook te horen of de smartphone wel of niet in Europa op de markt zal verschijnen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *