Voorkant En Achterkant OnePlus 6 Te Zien Op Foto’s

OnePlus-6-notchDe introductie van de OnePlus 6 komt steeds dichterbij en daarom duiken ook steeds meer gegevens en afbeeldingen van de smartphone op. Ditmaal zijn er foto’s opgedoken waarop we zowel de voorkant als de achterkant van OnePlus’s nieuwe vlaggenschip kunnen bewonderen.

In de eerste onderstaande afbeelding zien we de OnePlus 6 van de voorkant. We zien duidelijk de notch aan de bovenkant van het scherm en een kleine kin aan de onderkant van het scherm. In de notch vinden we de selfie-camera en speaker. Op zich is dit niet heel verrassend, aangezien OnePlus eerder zelf al de bovenstaande render heeft gedeeld.

In de tweede afbeelding zien we de achterkant van de OnePlus 6. De smartphone beschikt over een verticale dual-camera met daaronder een vingerafdrukscanner. Ook bestaat de achterkant uit een soort geborsteld materiaal. Aan de onderkant zien we een 3.5mm koptelefoonaansluiting en een usb-c-poort.

OnePlus heeft via een Tweet zelf ook nog een functie van de smartphone aangekondigd. Zo wordt de alert slider ingezet om te kunnen focussen in de camera-app. Normaal wordt de alert slider aan de linkerkant van het toestel gebruikt om te wisselen tussen geluidsprofielen.

Het is nog onduidelijk wanneer de OnePlus 6 officieel zal worden geïntroduceerd, maar aangezien OnePlus al veel details over de smartphone heeft aangekondigd en de voorraad van de OnePlus 5T opraakt, gaan we ervan uit dat officiële introductie heel dichtbij is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.