Voordelige TV Box, fraai ontworpen smartphones en er wordt stilgestaan bij World Earth Day

Tanix-TX28-TV-BoxWanneer je deze website vaker bezoekt dan weet je waarschijnlijk wel dat Gearbest wekelijks nieuwe aanbiedingen heeft. Wij schrijven hier graag over aangezien het kwalitatieve producten zijn voor lage prijzen. Dit blijkt ook weer uit de onderstaande producten. Daarbij is Gearbest ook milieuvriendelijk aangezien er stilgestaan wordt bij World Earth Day.

De Tanix TX28 is voorzien van een snelle processor en van wifi

Ben je op zoek naar een voordelige en multifunctionele TV Box dan is de Tanix TX28 een prima keuze. In de sale is dit model voor €55,80 aan te schaffen. Hiermee koop je een TV Box die voorzien is van wifi en draait op Android 7.1. Er is 4 gigabyte aan geheugen aanwezig en 32 gigabyte aan opslagruimte. Dit is voldoende om de nieuwste apps en games uit de Play Store te spelen. Uiteraard wordt de TV Box helemaal compleet geleverd met afstandbediening. Het is ook mogelijk je eigen home cinema opstelling te maken. De TX28 streamt namelijk al je favoriete films en series. Daarbij is er de mogelijkheid deze TV Box aan te sluiten op je eigen surround set.

Nu is de Tanix TX28 TV Box in de sale voor €55,80

Maze wint snel terrein in de wereld van smartphones

Er zijn vele merken smartphones te koop. Merken met een goede prijs/kwaliteit verhouding groeien de afgelopen jaren erg snel. Gearbest heeft deze week een aantal modellen van Maze in de sale. De Maze Alpha X is daarvan een mooi voorbeeld. Deze is voorzien van een full HD scherm met een ratio van 18:9. Daarbij is er maar liefst zes gigabyte aan intern geheugen aanwezig. Het is mogelijk om de smartphone door middel van je vingerafdruk te ontgrendelen. De limited edition is voorzien van maar liefst 128 gigabyte aan opslagruimte. Verder is de smartphone uitgerust met een batterij met lange levensduur en twee goede camera’s.

MAZE-Alpha-X

Ben je tevreden met minder dan zou je de keuze kunnen maken voor de Maze Alpha 4GB. Deze heeft 4 gigabyte aan intern geheugen en 64 gigabyte aan opslagruimte. Dit model is nu voor nog geen honderd euro aan te schaffen.

Bekijk alle fraaie modellen van Maze in de sale van Gearbest

Denk aan de aarde en doe eco-vriendelijke aankopen

Zondag 22 april is het World Earth Day. We staan dan stil bij de aarde en de problemen die er zijn. Het is belangrijk om eco-vriendelijke producten te gebruiken. Niet alleen voor de aarde maar ook voor je portemonnee. Deze producten verbruiken aanzienlijk minder energie en zorgen dus voor lagere kosten.

powerb-bank-backpack

Op de speciale pagina die door Gearbest is gemaakt vind je onder andere een waterbesparende douchekop. Je doucht net als anders maar verbruikt minder. Deze douchekop is voor net iets meer dan zeven euro aan te schaffen. Gebruik je vaak plastic tassen dan weet je dat dit niet goed is voor het milieu. Je moet er ook nog eens extra voor betalen bij de winkel. Voor €16,08 kun je een hele fraaie rugzak aanschaffen. Deze is ook nog eens voorzien van een USB-poort. Het is dus mogelijk om je telefoon of tablet hiermee op te laden. Wil je hier gebruik van maken denk er dan wel om dat je een powerbank meebesteld.

Zie alle voordelige producten die in de aanbieding zijn voor World Earth Day

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.