Veel producten voor nog geen euro en een smartphone die topprestaties levert

Asus-Zenfone-5Heb je Gearbest al eens bezocht? Als dit het geval is dan weet je dat hier vele mooie producten aan te schaffen zijn tegen lage prijzen. Er zijn dan wekelijks ook nog eens vele producten in de aanbieding. Over deze producten schrijven we. Je hebt nog tot zondag om deze producten te bestellen. Dat er enorm veel keuze is dat blijkt uit de verschillende aanbiedingen die wij hieronder op een rijtje hebben gezet.

De Zenfone is een smartphone van Asus die topprestaties levert

Om direct maar een voorbeeld te geven van een product wat goedkoop is en ook nog eens van hoge kwaliteit is stellen wij de Zenfone 5 van Asus aan je voor. Asus is een gerenommeerd merk wat je ongetwijfeld kent. Misschien weet je dan ook dat het een merk is wat bij de meeste modellen sterke nieuwe verbeteringen doorvoert. Dat is ook het geval bij de Zenfone 5. Op deze smartphone is een intelligente camerasysteem aanwezig. De camera’s zijn van hoge kwaliteit en leren van de foto’s die je neemt. Des te meer foto’s je neemt des te beter het intelligente systeem begrijpt hoe jij de foto’s ziet. Bij nieuwe foto’s zal de smartphone dan ook de instellingen automatisch wijzigen om zo de beste foto’s voor jouw persoonlijke smaak vast te leggen.

Asus Zenfone 5 smartphone

De Asus Zenfone 5 is in de sale voor €369,33. Er is vier gigabyte aan intern geheugen aanwezig en 64 gigabyte aan opslagruimte. Daarbij is er bluetooth 5.0 ingebouwd en is er een vingerafdrukscanner te vinden aan de achterzijde. Het ontgrendelen van de smartphone is dan ook kinderspel. Het heldere en duidelijke scherm met een zeer hoge screen-to-body ratio zorgt ervoor dat je zowel de foto’s als video’s in hoge kwaliteit kunt bekijken.

Schaf de Asus Zenfone 5 aan voor €369,33

Slimme verlichting maakt je huis levendiger

Hoe leuk zou het zijn als je zelf kunt bepalen wat voor kleur licht je lamp geeft. Met de slimme verlichting van Gearbest is dit mogelijk. Ben je in een vrolijke bui dan laat je de lamp felle en heldere kleuren schijnen. Hangt er romantiek in de lucht dan demp je het licht om een zwoel effect te creëren.

YEELIGHT-YLDP06YL-Smart-Light-Bulb

Een mooi voorbeeld van slimme verlichting is de Yeelight YLDP06YL. Deze is in de sale voor €21,33. Deze lamp werkt via wifi en kun je via een app bedienen. Er zijn dan maar liefst ruim zestien miljoen kleuren om uit te kiezen. Een juiste kleur voor een sfeer vinden zal geen enkel probleem meer zijn.

Klik hier en bekijk alle aanbiedingen in de categorie (slimme) verlichting

Spectaculaire kortingen op verschillende apparatuur

De aanbiedingen die we nu bespreken zijn maar tijdelijk geldig, dus je moet er snel bij zijn. Er is een speciale pagina aangemaakt met daarop producten die spectaculair in de aanbieding zijn. Dit zijn onder andere hoofdtelefoons, smartphones en camera’s. Er zijn echter maar een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Onder de producten zie je dan ook een balk staan met het aantal exemplaren wat nog te bestellen is.

Eken-H9R-4K

Een 4K actiecamera schaf je bijvoorbeeld al voor €43,49 aan. Dit is de Eken H9R 4K actiecamera. Wil je vastleggen hoe je aan het sporten bent dan is dit de ideale betaalbare camera. De beelden worden dan ook nog eens in het superscherpe 4K-formaat opgenomen.

De pagina met alle spectaculaire aanbiedingen is maar één klik weg …

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Gerritson L. schreef:

    De Asus Zenfone5 ziet er erg gaaf uit en nog tegen zo een lage prijs. Wow! Lijkt mij leuk om mijn zusje mee te verrassen, die toch eenmaal de hele dag selfies maakt. Ik vind de opslagruimte ook voldoende, tenminste vele malen groter dan de armzalige 16Gb waarover zij zoveel klaagt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.