Gearbest Promotie Voor Nederlandse Klanten

GearBest-NederlandGearBest.com is een grote internationale webwinkel die zich steeds meer wil gaan richten op de Nederlandse markt. Daarom heeft de webwinkel een speciale promotiepagina opgezet met kortingen voor Nederlandse klanten.

Op de nieuwe pagina zijn allerlei producten beschikbaar waarvan een beperkte oplage tijdelijk tegen aantrekkelijke prijzen beschikbaar zijn voor Nederlandse klanten. Zo heeft u de keuze tussen smartphones, tablets, fitness trackers, drones en noem maar op. U kunt bijvoorbeeld de populaire Xiaomi Mi Band kopen voor minder dan een tientje. Mocht u liever de opvolger willen kopen, dan kan dat al voor €17,79. Wilt u meer weten over dit product, lees dan hier onze review.

Op de promotie pagina zien we ook een sectie met producten die Gearbest vanuit een EU warenhuis zal verzenden. Hierdoor zullen producten sneller worden geleverd en hoef je je geen zorgen te maken over de douane en importkosten.

Gearbest zal de promotiepagina constant updaten met nieuwe producten, dus neem regelmatig een kijkje om te zien of je favoriete producten in de aanbieding zijn.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.