OnePlus Zoekt Testers Voor OnePlus 6

OnePlus-6-Edition-reviewDe lancering van de OnePlus 6 nadert. OnePlus heeft zojuist bekendgemaakt dat het Chinese bedrijf opzoek is naar testers die de OnePlus 6 willen testen en daarover een review willen schrijven. Mensen hebben tot 2 mei de tijd om zich aan te melden.

OnePlus accepteert tot 2 mei (10 PM EDT) aanmeldingen van mensen die de OnePlus 6 gratis willen testen. In ruil voor een test en een review mogen mensen de OnePlus 6 houden. OnePlus is echter alleen opzoek naar Engelstalige testers. Mensen die zijn geselecteerd ontvangen binnen tien dagen na 2 mei een bericht. Testers krijgen een beperkte tijd om de review af te ronden.

Specificaties
OnePlus heeft al verschillende keren informatie gedeeld over de OnePlus 6. Zo weten we dat de nieuwe vlaggenschip-smartphone beschikt over een scherm met een notch, een Snapdragon 845-processor, tot 8GB werkgeheugen, tot 256GB opslagruimte en een waterdichte behuizing. De smartphone zal waarschijnlijk in mei worden geïntroduceerd en krijgt naar verwachting een vergelijkbare prijs met zich mee als de OnePlus 5T. OnePlus zal ook een speciale editie van de OnePlus 6 lanceren dat is gebaseerd op de film Avengers: Infinity War.

via [androidheadlines]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.