‘Introductie LG V35 ThinQ En LG G7 Op 2 Mei’

LG-G7-ThinQ-renderDe Zuid-Koreaanse fabrikant LG komt binnenkort met een aantal nieuwe smartphones. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde tech-lekker Evan Blass zal LG op 2 mei zowel de LG V35 ThinQ als de LG G7 introduceren. In het najaar komt LG ook met de LG V40 ThinQ.

LG zal dit najaar drie high-end smartphones introduceren, waarvan twee toestellen op 2 mei zullen worden gepresenteerd. We hoeven dus niet lang meer te wachten op de opvolgers van de LG G6 en de LG V30S.

De LG G7 ThinQ beschikt volgens de geruchten over een Google Assistant knop. De knop is te vergelijken met de Bixby-knop op Samsung-smartphones, maar in plaats van de Bixy assistent kun je de Google Assistant oproepen. Wat er precies nieuw zou zijn aan de LG V35 ThinQ is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk gaat het om een kleine update. Ook weet Evan Blass niet zeker of de LG G7 en de LG V35 echt precies tegelijk zullen worden aangekondigd. Blass spreekt namelijk over ‘ongeveer’ tegelijk.

De LG V40 verwachten we aan het eind van de zomer of aan het begin van de herfst. Dat LG met drie smartphones komt is best opmerkelijk, aangezien de Zuid-Koreaanse fabrikant eerder aangaf alleen nog maar smartphones op de markt te brengen als dit echt nodig is.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *