OnePlus Zal Op 16 Mei De OnePlus 6 Introduceren

OnePlus-6-evenement-londenDe Chinese fabrikant OnePlus heeft via een persbericht aangekondigd dat het bedrijf op 16 mei officieel de OnePlus 6 zal introduceren. We krijgen de smartphone te zien tijdens een presentatie in Londen.

Over een paar weken krijgen we eindelijk de OnePlus 6 te zien en kunnen we “The Speed You Need” ontdekken. “The Speed You Need” is de tagline die OnePlus gebruikt voor het evenement. Wil je het evenement bijwonen, dan kun je voor €18 (early birds) één van de 1000 tickets kopen via deze link. Vanaf 21.01 uur op vrijdag 27 april kosten de tickets €34. Je kunt ook twee tickets kopen met korting. Mensen op het evenement kunnen de smartphone als eerste proberen.

Mensen die een ticket kopen ontvangen een goed gevulde tas met exclusieve goodies. Ook ontvangen mensen een extra verrassing als ze de OnePlus 6 aanschaffen tijdens het evenement. Voor de mensen die niet aanwezig kunnen zien start OnePlus een livestream.

OnePlus heeft al verschillende details van de OnePlus 6 bekendgemaakt. Zo beschikt de smartphone over een noch in het scherm, de Snapdragon 845-processor en een waterdichte behuizing.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.